Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är i din fulla rätt

Lyssna inte till rösten

som säger:
du är i din fulla rätt
att göra avdrag
på din kärlek

när du nu har upptäckt
att den du kom nära

inte är perfekt

du är ju fri att älska
utan förbehåll
i varje ögonblick
utan att värja dig
mot smärtan







Fri vers av Michaela Dutius
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-16 20:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ändå finns ingen frihet utan ansvar.
2007-12-16

  rebecca d VIP
ja..just det...rättighet och frihet...inte alltid samma sak...
2007-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius