Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi


Mörka..

...moln fyller himlen idag,
pest mår jag,
känner mig ganska så svag,
ganska rejält ur slag,

ångest är ett för larvigt ord,
att beskriva skiten i vilken jag är smord,
skulle helst vilja drömma,
men jag vet att inatt kommer tankar att strömma,
att få vila kan jag nog glömma,

svart, svart och åter svart,
är smaken i min mun,
jord och nåt annat smakar det som,
näe, jag kan inte glömma dem...




Fri vers av Baldy
Läst 296 gånger
Publicerad 2005-05-16 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy