Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Vi väntar på att dagen ska gry,
vi väntar på att natten ska fly,
jag tror på att du finns,
jag tror på att du minns,

vakna, det är inte tid att sova,
detta mörker är ensamt vill jag lova,
det är inte riktigt så illa som det låter,
men ändå sitter jag och gråter...




Fri vers av Baldy
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-05-16 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy