Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Ni tänker på kvällsmat o allt sådant flams,
ni kanske vill byta kön eller bli trans,
ni super er fulla o slåss lite grann,
ni skålar o skrattar o kramar varann.

När ni tittar på mig blir min ruta immig,
fattar ni inte att sikten blir dimmig?
Men varför skulle ni bry er om mig,
ja e ju en skyltdocka så skit i mig.

Jag kommer alltid att stå här o le,
trots allt ert hånfulla spott o spe.
Nä, mig kommer ni aldrig kunna nå,
eftersom ja e stilla som få.

Stilla som natten som smyger omkring,
stilla som katten som laddar för spring,
stilla som ögat som funnit nåt gott,
stilla som barnet som just stryk har har fått.




Fri vers av Baldy
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-05-16 14:34



Bookmark and Share


  Tamilda
Vad skicklig du är på att göra enkla ord till djupa meningar. Tack för att du delar med dig...
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy