Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att du betyder allt

jag ska fånga mina minnen
liksom fjärilarna i en håv
och jag ska sända dem
genom stjärnhimlens natt
jag ska skänka dem till
ditt hjärta ,för att du ska veta
att du betyder allt för mig

jag ska fånga mina ord
i en håv
och jag ska sända dem
med vinden som en smekning
mot din kind
för att du ska veta
att du betyder allt för mig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 00:35



Bookmark and Share


  Sadhistory
Du skriver så det flyter på så fantastiskt bra. Bra skrivet.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~