Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommor på min kudde

jag lägger blommor
på min kudde
kanske kan jag vattna
dem med salta tårar
jag lägger blommor
på min kudde
för att du ska komma
i min dröm

för att jag ska få känna
dig för en sekund
jag vill att du ska
komma i drömmens land
att du ska hålla min hand
att jag ska få ha dig här en stund

så jag lägger blommor
på min kudde
kanske kan jag vattna
dem med kärleken
mitt hjärta känner

kanske kan de ta mig
till just dig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 01:03



Bookmark and Share


  Sadhistory
Älskar den här
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~