Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs

det sägs att en ängel
tappar sina vingar
när ditt hjärta blöder
det sägs att månen
lyser för de som
inte finner vägen
det sägs att himlen
fäller tårar
när det känns som
om hjärtat brister

det sägs att
när rosorna blommar
räds de för frostens
hand
men ej ska de rädas
ty solen ska vaka
över dess sköra knoppar
liksom någon ska
vara den vind
som torkar din tårade kind

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 02:58



Bookmark and Share


    Cajsa
Mycket vackert skrivet, bokmärker
2007-12-17

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker
2007-12-17

  Sadhistory
Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~