Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet bor i mig




Mitt i min vardag
stannar jag till
ett ögonblick

Livet bor i mig
i hela mitt väsen
Livet som är
rent och heligt
strömmar
genom mina
kanaler i evigheter




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 13:57



Bookmark and Share


  Agnes B* Lörinczi
jaa, vi behöver lära oss konsten att kunna stanna upp mitt i vardagen och förundra oss över livet! snyggt och innehållsrikt som kräver en vaken tänkande läsare, ngt i likhet med den som skrev...
2007-12-18

  rebecca d VIP
ja! så är det...LIvet, livet!
2007-12-18

  Rachel Roth
övertygande om livskraften...så fint du skrev
2007-12-18

    forskaren
knäfall för insikt
som vandrar vilsen vid vår sida
oftast

att ta den i famn
vyscha vagga

vandra varsamt
hand i hand
med betydelsen...
2007-12-17

  Bjarne Nordbö
Med den känslan in i dagen och allt vad det innebär, blir det något lättare. Och bara tanken att låta sin kropp vara boning för liv. Stort. Sant. Gott.
2007-12-17

  Åsa Gustavsson VIP
wow, kan man behöva påminna sig
och känna sig helgad
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius