Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst kan man hissa trasiga segel

visst kan man hissa trasiga segel
det gjorde ju jag en gång
visst kan man segla med
medvind i själen
det gjorde ju jag många gånger
visst kan man sjunga
med tysta ord
och lyssna med hjärtats öra
visst kan man hissa trasiga
segel
det gjorde ju jag en gång

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~