Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Sanningen finns där
överallt
men du undviker
vågar eller vill inte veta
det som du egentligen vet

Så kommer den då
helt oförberedd
som ett slag i ansiktet

Visst svider det
men sanning är nyttig
Hjälper dig en bit framåt...
Och då kan man inget annat än att le




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-17 23:05



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Väl beskrivet med ett lite överrumplande slut. Applåderar!
2007-12-26

  Annette Andersson
Bra text med överraskande slut!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen