Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du det?

kan du låna mig din styrka
när jag känner att jag rämnar
kan du låna mig din hand
när jag tappar mitt grepp
kan du hålla mig nära
när det känns som om jag
glider bort från dig

kan du viska att du älskar mig
när jag känner hur själen svider
kan du lova mig att aldrig gå
ty jag behöver dig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 23:43



Bookmark and Share


  Sadhistory
Vackert skrivet
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~