Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när näktergalen sjunger

I midnattens timmar
när näktergalen
sjunger för de brustna
hjärtarna
då ska du hålla dina
händer om mitt hjärta
och torka mina tårar
med din kärlek

I midnattens rodnad
när havet spelar
på fioler av hopp
ska du kyssa mina ögonlock
med kärleken du har
så mina drömmar för alltid
blir vackra.

I tystnadens blåa sekund
säger vi de ord vi aldrig sagt
att kärleken ska läka
våra sinnen

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 00:05



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
melodi, vacker.
sköra ord med stark känsla.
mycket fint!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~