Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett frö

det kom ett frö
från vindens hand
att gro i mina sinnens land
det kom ett frö från
kärlekens blomma
för att gro i godhetens famn

det kom en blomma
ur öknens sand
för att visa att
inget är omöjligt mer
bara man bär ett frö
i sitt hjärta
av tro

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-18 01:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ett frö bär alltet i sig-vacker dikt som lyfter tanken
2007-12-18

    *Zenobia*
nej..då är allt möjligt...

och orkidéer är bland de vackraste blommor jag vet... :)
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~