Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter gatans tusende spår

Där efter gatans tusende spår
 vandrar en flicka med sotit hjärta
där vandrar en pojke med sorgeblick
vägen är krokig och svår
men ändå värd att gå
där efter gatans tusende spår
vandrar en pojke med trasiga minnen
sökande efter källan till livets plats

där efter gatans tusende spår
vandrar det människor år efter år
smärta och gråt de bära som ok
kärlek de slutas om av liksom
knoppen av blommans blad

någonstans väntar
drömmen om någons utsträckta hand
någons förmåga att se den osynlige
där efter gatans tusende spår
står en flicka med sotit hjärta
och väntar på dina ord

jag ska ge dig det dyraste
av kärlek ,jag ska vårda
ditt hjärta mitt barn
du ska aldrig mer vandra alena
det ska mitt hjärta se till

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~