Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon ska jag lära

I morgon ska jag lära mig mitt hjärtas historia
i morgon ska jag söka genom själens rum
med ärliga ögon

I morgon ska jag lära mig känna mina inre
drömmar ,fånga dem och
göra dem sanna

I morgon ska jag öppna mitt hjärtas fönster
och andas den friska vindens doft
känna sanden rinna genom fingrarna
medan du kysser mina hjärtslag

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-19 01:47



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En applåd även här!
2007-12-20

  Michaela Dutius
Gör det idag- vi vet inte om vi har imorgon:)
Ha en fin dag idag och ännu en imorgon...
2007-12-19

  Sadhistory
Fin dikt. På något sätt gillar jag imorgon istället för idag.
2007-12-19

  objekt3
måste få proverba lite: skjut inte upp till imorgon det du kan göra idag haha Lycka till! Bliss.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~