Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens ordning

vetenskapen studerar
regelbundenheter
och kallar det
naturens ordning

naturen
omkullkastar
ständigt
ordningen




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2005-05-16 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det ligger väl i naturens natur...
2005-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP