Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den äkta kärlekens ros

du är den äkta kärlekens ros
utan taggar
med blodröd längtan
smeker mina hungrande läppar
med din eviga kärleks vind

du är den äkta kärlekens rus
den sanna längtans fackla
du lyser upp den mörka vägen
du är den vackraste
kärlekens ros

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-19 02:37



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh helt underbart diktat!
2007-12-19

  objekt3
titeln får mig att fundera på den falska kärekens ros

hm. :D
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~