Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt livet flöda




Låt livet flöda

följ bara dess ström

öppna dina slutna händer

och låt livet komma

precis som det är

Släpp taget om det svåra

låt tårarna strömma

så att dina ögon renas

och du ser

att bortom mörka stunder

och svåra minnen

väntar en ny morgon





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-19 06:32



Bookmark and Share


    Apelsin
Vacker och hoppfull!
2007-12-30

  Lyckohäxan Enediel
Den här var så sann och hoppfull känner jag!
Jättefint!
2007-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Förutsatt att man låtit den grundförutsättning som redan skapats bli en realitet i ens eget liv.
1 Kor 3:11
2007-12-19

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbara ord som får stå för en förnyelsebön..Underbart vackert och sant!!/B
2007-12-19

    eva m h
Jag gör det så sakteliga! bokmärker!
2007-12-19

    Maria Malm
Det kommer för det mesta en annan dag.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius