Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att erkänna fel

det är inget
nederlag
att erkänna
att man har fel

det betyder
bara att man är
klokare idag
än igår




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-05-16 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP