Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En morgon bort från mörkret

Jag mötten hennes blick idag
hur jag än försökte
att inte se
över horizonten
att inte ge
efter som vi
strävar efter att förbli
sorgsna över mellanrummet
mellan höst och vår

Då log hon mot mig
och hennes underbara leende
bländade mina ambitioner
ändrade mina toner
från blått till vitt
och tog mina frustrationer
bort från mitt
hjärta som  fick
mina gråtfärdiga fönster
att se skönheten i
en vinterkarg samhällstragedi

för fläckarna på vår tapet
är aldrig större
än mellanrummen däri
och våra problem
aldrig större
än hennes kärlek




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 437 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-19 11:05



Bookmark and Share


  Thurizas
ja det gäller att se till det positiva i det som är våra liv=) tror det skall vara ambitioner va?amitioner? lite mer vardag i den här än dansande älvor.
2007-12-19

    Nattviol
horisonten gäckar
alltid
får oss att ändra
perspektiv..

en positiv text
om att överbrygga
mellanrum

fin
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken