Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ansiktslöse


Tänk om telefonen ringde en dag.
En ensam ljudlös ton.
- Hej, det är han som inte finns.

Klick.

Snälla, förklara.
För jag måste veta.
Vad gjorde jag för fel?
Jag var för liten för att minnas.

Tänk om jag fick ett brev en dag.
Något skrivet av han utan röst.
Han utan ansikte.
Han som inte finns.

Snälla, berätta för mig.
Sen kan du försvinna igen.
Finns det någon anledning till att jag är oönskad?
Jag har inga minnen kvar.


Du är död för mig.





Fri vers av nea.
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-05-17 00:06



Bookmark and Share


    Sara.
älskade , älskade .
han är inte värd dina fina ord , han valde bort er för länge sen ,


jag älskar dig , (h)
2005-10-06

  O_regelbunden
Sorgligt och vackert! Hoppas verkligen du får svar någon dag... Jätte fint skrivet, imponerad som vanligt!
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.