Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej, jag sjunger

Elden i dig

ritar bilder

på mig

berättar sagor om
möten vi haft


En gång jag vet

varje del varje hemlighet



en annan tid

vi känner



Du
kliver in

tar en plats

inom mig

det jag väntat på


så länge


Du
ja jag vet du har


du har kärlek i din hand

blundar

så länge

känner

igen




Fri vers av katiana
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-12-20 00:05



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Mm, gillar rytmen i den här dikten.. man kan riktigt höra hur du läser dikten högt när man läser den.
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana