Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bär dig

jag bär dig varsamt
under själens vingar
bär dig varsamt
under hjärtats slag
känner dina andetag
mot mina

kärleken gror
i mina sinnens rum
vild som vinden är
min själ
jag bär dig varsamt
under själens vingar
bär dig med hjärtats rytm

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 634 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2007-12-20 01:22



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Tryggt sjungande. Skulle nästan kunna vara en visa, med upprepningarna.
2007-12-21

  utstött
precis som livet är
2007-12-21

    Cajsa
Jättefint skrivet, Grattis till redaktionens val
2007-12-20

  Maria Zena Viklund
gratis vännen till reds.val så vackert!
2007-12-20

    Ampellilja
Riktigt bra! Man känner verkligen känslan i texten.
2007-12-20

    eva m h
Vacker!
2007-12-20

    ingvar VIP
Vacker poesi!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~