Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sedan hade du lovat vara ärlig

du kom med någon annan rosor
i din kupade hand

och sedan hade du lovat vara ärlig

du kom med någon annans
doft i ditt hår
någon annans smek mot din kind

och sedan hade du lovat vara ärlig

du kom med någon annans
tårar på din jacka
någon annans sorg i blicken

och sedan hade du lovat vara ärlig

men det kan du aldrig

med begagnade tårar till mig

 

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-12-20 01:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl skriven med återhållen känsla som ger en spänning åt dikten
2007-12-20

    ingvar VIP
Nej, begagnad tårar är inget att stå efter. Du skriver bra!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~