Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonerna

det är tonerna ur hjärtat
de spelar för oss nu
när soluppgångens händer
smeker våra själar

det är tonerna ut hjärtat
de spelar nu
änglarna på molnen
vinden smeker
våra händer
medan havet formar
sandkornen
vi vandrar på

det är tonerna ur
själens musikal
de spelar för oss
i timmarna när
soluppgångens händer
smeker våra själar

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 02:07



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket fint och innerligt!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~