Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"violett linje\" Konstnären Astrid Bärndal skapade bilden © Publicerad med tillstånd.


hjärta



skådespelarna
gestaltade ångestens

gungande hjärta




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-20 10:09



Bookmark and Share


    Noomi
ååhh.,..
du är såå himla bra på det här..
2007-12-23

  Gunilla Söderström Hallström
som vanligt
mycket bra
och mycket
tänkvärt
2007-12-22

  Inkarasilas
skriver så pyttigt att jag får ont i huvudet av den komprimerade tanken, Du har greppet stenhårt som kung över Haiku, alltid observatör, hmm, hur? Oh Mentor. *solfjädersbugning*
2007-12-20

  Rachel Roth
älskar bilden! och fin haiku
2007-12-20

  Cris
Ja..nog gungar hjärtat och rör sig

jag tänker mig att jag blir så tagen
av skådespelarnas gestaltande
så jag berörs och mitt hjärta gungar
Det känns inne i bröstet.

Vilken vacker bild. Den känns friskt grön
och mystiskt violett.. det är det där
lilla farliga som kanske gör att man
får ångest!? :-)
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP