Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hörde idag \"Snart kommer änglarna att landa\" Med Ulf Lundell. Den hörde jag för snart 30 år sedan när jag blivit av med vårdnaden av min dotter. Idag är hon en ängel. Finns ej med oss här längre.


Musiken hjälper mig minnas.

Jag hörde en låt idag.
Oj vad jag mindes. Min älskade Anna.
MIn förstfödda. Som jag sörjde henne då.

Minnen vaknar till liv. När hon försvann.
Mitt hjärta gick sönder.
Mitt inre blev svart och tomt.

Jag försökte många år att fylla igen det hålet.
Med droger, män och alkohol.
Inget kunde fylla upp det svarta.

Åren har gått och jag för alltid
lämnat det gamla bakom mig.
Men i mitt inre
finns ett smärtsamt minne.

Mina öron tar in tonerna.
De fortplantas in i mig.
Fyller mitt medvetande.
MInnet kommer åter.

Tårarna rinner och jag gråter.
Av vemod och längtan.
Av sorg och saknad.

Så livet blev när jag tittar bakåt.
En ända lång symfoni av toner.
Av musik som smärtar.

Musiken hjälper till att minnas
men också att läka.
Det blev som det var meningen.
Men ingen kan svara på
Varför???




Övriga genrer av Fanny2
Läst 901 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-20 14:54



Bookmark and Share


    öppettid
musik kan verkligen få fram saker inom än. otroligt hur man binder samman minnen med musik. fast man gör det med alla sina sinnen. minnen är kopplade till lukter bilder musik ljud. bra skrivit
2007-12-20

    Issand.
musik är fantastiskt.
fast det är nog inte därför-
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2