Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten..............

Ett hål i mitt inre
jag fyllt igen med allt.

Jag fyllde det med droger
jag kryddade med salt.

Jag sökte efter något
att fylla mitt inre rum.

Trots mitt sökande jag inte
hittat rätt.
Jag tänkte om jag gör
på ett annat sätt.

Min tomhet jag fyllde upp till
breddens rand.
Som vinets varma droppar
som fotspår i sand.

Tomhetens svarta hål jag bär.
Jag skräck kan känna
i min ensamhet.

Den jag inte visar för någon.
Min innersta hemlighet

Kom fyll mig med ditt goda.
Kom fyll min tomhet nu.

Jag vet ju att det alltid.
Bara är jag och du.





Fri vers av Fanny2
Läst 924 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-18 13:00



Bookmark and Share


    Sony
Beskriver känslan av ensamhet och rädsla väldigt bra. Känslor som jag tror dom flest upplevt åtminstone nån gång i sitt liv, sen finns det andra som bär den med sig hela livet.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2