Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför.......

Vad gör jag för fel??
Står utanför och tittar in.

Jag ser de andra men är ej där.
Törs jag fråga??

En känsla av att inte duga
vara okey som den jag är.

Jag drar mig undan världen.
Jag slickar mina sår.

Utanförskap har jag känt hela mitt liv.
Törs ej ta steget in till de andra.

Är jag annorlunda?
Är jag utanför?

Eller ställer jag mig själv där
och vågar ej ta steget??

Många frågor som ej får svar.
Jag vågar inte ens fråga.

Jag ser en utväg men den
är inte för mig.

Jag fortsätter framåt ändå.
Mot ljuset där framme.





Fri vers av Fanny2
Läst 707 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-07 13:58



Bookmark and Share


  devilsangel
Jobbigt att känna sig utanför jämt...Kan känna igen vissa delar..Men du vet väl om att du är sååå go??
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2