Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att avslutat kapitel.

Hur många gånger ska detta upprepas?
För varje gång gör vi
varandra mer och mer ont.

Nu måste jag gå min väg.
Förstöra har jag gjort så mycket
och vill ej spela med längre.

Jag går nu min väg.
En gång för alla.
Mycket jag minns som var bra.

Men det som blev på slutet kunde
vi låtit bli att göra mot varandra.
Jag hoppas allt blir lugnt nu.

Jag hoppas vi kan förlåta varandra
en dag.
Vi båda hade ju bara en endaste önskan.

Att älska............




Övriga genrer av Fanny2
Läst 706 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 12:28



Bookmark and Share


  aol
oj din dikt gick rakt till hjärtat
2008-02-06

  Bjarne Nordbö
Hoppas det går bra att gå vidare. Du vet vägen.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2