Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föll...

Jag faller nu.
Mjukt och stilla ner.

Jag svävar lugnt.
Nu jag ser.

Min tillit, du sa.
Jag är ju här.

Jag faller nu.
Ta emot mig där.

Wiiiiiiiihhh.....

............

..........

......

...

.




Fri vers av Fanny2
Läst 637 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 15:04



Bookmark and Share


  aol
jag tar emot dej vackert
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2