Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett famntag.

Din mun är varm.
Din kyss är het.

Våra hjärtan möts.
Just där, ja du vet.

En flämtning i mitt öra.
Dina händer om mina.

En arm runt min midja.
En kropp möter min.

Just så vill jag vara.
En möter en.

Tillsammans vi söker.
En njutning just då.

Ett andetag senare.
Ett hjärtslag bort.

Ett möte i mitt liv.
Som var alldeles för kort.




Fri vers av Fanny2
Läst 850 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-19 11:27



Bookmark and Share


  aol
så underbart näa härlig poesi

läs min dikt älska som ett komplement till denna härliga sanna dikt
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Fanny2
Fanny2