Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och förtvivlan



Lever lever inte
Blir frisk, blir inte frisk
Dör, dör inte
Älskar, älskar, älskar mer…




Fri vers av LassO
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-20 16:57



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Gulle dig. Jag förstår bakgrunden till den här dikten och jag kan bara säga att du är så underbar i din kärlek!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO