Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


Rädsla

Odla inte din rädsla
utan mota den i dörren
-att släppa den över tröskeln
gör den svår att bli av med.
Gör en dörr av kärlek
den är starkare
den lyfter ditt liv
-den vill du inte bli av med.




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-05-17 11:15



Bookmark and Share


  Albert
\"Gör en dörr av kärlek\"
fint
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa