Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maria.


Jag Vill Vara Med Dig För Alltid.


Jag vill vara där du är.
Jag vill känna din hud emot min.
Jag vill höra din andedräkt i mitt öra.
Jag vill känna din hand i min.

Jag vill inte åka härifrån.
Jag vill inte lämna dig ensam kvar här i kylan.
Jag vill ha dig här hela julen.
Jag vill kunna öppna klapparna med dig.

Jag vill titta på när snön faller utanför fönstret med dig.




Fri vers av Kramgalen
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 21:08



Bookmark and Share


  M i mm i
Vacker.. !
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen