Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens vingar

viskande timmar
genom nattens dunkla timmar
smekande ögonkast
mot sårade själars vingar
leenden i dimmans slöja
vackra toner ur kärlekens opera
ur nattens viskande sång

vackra sekunder
vi mötas under månens leende
genom smekande ögonkast
mot sårade själars vingar

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-21 03:22



Bookmark and Share


  mare VIP
vackert skrivet...
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~