Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens klockor

nattens klockor
spelar den sköraste sången
för näktergalens kärlek
nattens klockor
slår för vindens mystik
håll varandras händer
ge styrkan tillbaka till hjärtat
nattens klockor
spelar den sköraste sången
för näktergalens kärlek
vinden leker i trädens hår
din mjuka kärlek
läker sår

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-21 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~