Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens gudinna -eller hon helar dig

viska till nattens gudinna
det är hon som sitter på månens spegel
det är hennes hår som smeker jorden
så att änglarna kan klättra upp igen

viska till nattens gudinna
det är hon som spelar på lyckans violin
det är hon som helar brustna trådar
hon fångar dina tårar

viska till nattens gudinna
det är hon som ler i mystikens timmar
när stjärnorna vinkar till oss
att natten precis blivit född

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-12-21 03:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker och lite gåtfull. Tycker om den!
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~