Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koll på verkligheten

Jag kan handskas
med den del av
verkligheten
som är interaktiv...

...men resten?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-21 10:53



Bookmark and Share


  solomi
Du får väl välja att ibland inte vara så interaktiv så att du hittar den vanliga världen! God fortsättning! Sofie
2007-12-27

  kath
Det är vissa dagar en ansträngning ...

Önskar dig en jul som värmer ...

kath
2007-12-21

  Hildegun Relefors
Spotta i nävarna!
2007-12-21

  Björn Karlsson
Det skriver jag under på

men jag ger aldrig upp
att leva mina verkligheter
utifrån min egen kärlek
till mitt liv
utanför

Tack för stärkande rader

och en god jul önskar jag dig
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP