Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The end

När ni slutat ringa
När ni förlorat allt


Finns jag här
genom vått och tortt
Precis som jag alltid lovat

Det finns inga lögner i mina ord
Bara sanna meningar som ingen förstår


Så när ni inte orkar fortsätta framåt
Hjälper jag er att ta steget

Jag stötter er med min axel
utan att frågesätta eller håna

För jag vet,
Jag vet hur det känns





Fri vers av Mone
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-21 16:01



Bookmark and Share


    Gabriellaaaa
det känns bra att veta att du alltid finns där, de tvivlar jag aldrig på vännen min.
2008-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Dessa ord skulle kunna vara Jesu egna.

Ibland kan det vara så att \"the end\" är ens \"only friend\"...
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone