Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets vågor slår in mot stranden



Havets vågor slår in mot stranden
vinden blåser i mitt hår
mina lungor fylls av doften från det djupa

Ögonfar över land och hav
allt jag ser är vidunderliga vyer
naturen är givmild tänker jag

Fjällets skugga faller över nejden
fåglar skränar och gör djupdykningar
den hisnande framfarten gör mig yr

Allt detta och lite till är mig givet
Åh, måtte det bevaras skyddas tas till vara
älskade landskap mitt hem




Fri vers av sunnanvind
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-21 20:49



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vackert målat med ord
2007-12-27

  Thommy
Vackert skrivet och vi får hoppas det tas tillvara.
2007-12-25

  issac.a.m
vackert..
2007-12-23

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert skrivet!

Ja, \"allt detta och lite till är oss givet\".
2007-12-23

  Micael Axelsson
Vackert, mäktigt... Kan riktigt känna de friska vindarna, och sältans stänk. Natur bilder, som stannar i sinnet, på det vis som man kommit att älska den
2007-12-22

    Maria Malm
Vackert..må det bevaras..
2007-12-22

  SusanneStrömstedt
vackert...
2007-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Gud är givmild. Alla goda gåvors Givare.
2007-12-21

    JJ VIP
Vackert! Ja må landskapet bevaras! Mvh. JJ.
2007-12-21

  prinscess VIP
vad vackert
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind