Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens trädgård

orkidéerna blomma i själens trädgård
längtan gror i vår inre jord
fröet av hopp växer till en blomma
när vi vattnar med kärlekens vatten

orkidéerna blomma i själens trädgård
nattens skymning öppnar sin famn
för att skydda de sköra små fröna




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-12-21 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~