Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ligger med gud

gud ligger planlöst
i mitt sköte
och rör runt.

jag ler och säger
gud jag tycker om att knulla!

vi har som strategi
i livet
att överleva och
vi lyckas.

helatiden.

jag har slutat
borsta tänderna
ingenting driver mig till det.

jag har slutat tvätta
händerna dom
känns
inte skitiga.

jag ligger
och gud, det känns så skönt
när jag slipper
borsta tänderna,
tvätta händerna,
bara kissa efteråt.

.

det är som tomma notblock
som måste fyllas i
med melodier
fastbundna vid min hjärna.

jag ligger med gud
och han dirigerar,
men den där slutliga
euforin
kaskaden som symfonin
liksom ska spruta,
och ljuda ut i vågor
kommer aldrig.

det är en sång jag sjunger ensam,
han kysser mig inte äns.
helatiden rör sig noterna
och flyter
genom öronen
och luften
tills vi landar
i det avgörande

\"kanske bara ska va vänner.. ja...\"

ja.




Fri vers av bedragare
Läst 1012 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-22 20:50



Bookmark and Share


  H. Karla
En uppfriskande dikt att förkovra sig i frampå småtimmarna!
2008-01-27

  enaning
men fuck yeah! ...!!! really fuck it
2007-12-30

    Trast
Haha... ja, vad ska man säga! Friskt eller sjukt, men intressant läsning.
2007-12-28

  Johan Pollnow
ok. jag hade gått miste om denna dikt. det var ju dumt.
det här är som vanligt en berg och dal. tilltalet som känns igen. det känsliga och hårda. du vet att jag skulle ge ut dig på förlag om jag hade ett. det är sant. men jag tycker inte om ditt slut. men kanske tycker jag inte om slut som är slut. det känns så

tomt.
2007-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Vidrigt.
2007-12-25

  Sideshow Bob
Du tvingar mig att dö när jag läser sånt här. Sen lever jag igen efter en liten död.
Och ler.
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

bedragare