Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På förekommen anledning - en liten limerick,
det är väl också poesi?




Köttfärs på ICA

Ett halvt kilo köttfärs på ICA
sin omgivning önskade pika
och sa till karrén:
"Snart växer det ben,
och se'n kan jag springa och fika..."




Bunden vers (Limerick) av Fader Magnus VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-22 11:36



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Ha ha....kul i jul!
2007-12-22

    Maria Malm
Ler..den var kul
2007-12-22

  Christer Eriksson
jag är lite för fin för limericks och tycker inte att det är poesi. limericks är för massan, aftonbladetläsarna etc etc.. buskispoesi, kanske det är i och för sig, så lite poesi då..
2007-12-22

  Hans w-art Westlund VIP
limerick är också poesi
det är lite roligare bara :)
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Fader Magnus
Fader Magnus VIP