Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskas


stänger in och drar ner
de sällsamma brer ut sin passion
och när denna hänsynslösa årstid visar sina färger
är jag transparent mot allt det gråa



blir överväldigad av allt det svåra
när benmärgen fryser till is
och låser mig i detta kroniska läge
är jag äntligen motståndare till det här

det är aldrig något som stämmer
precis som ljudbilden alltid är den samma
så krävande och nonchalant
hur man kan bygga drömmar kring sånt här


som om detta urholkade ursprung
inte vore början




Fri vers av Molgan
Läst 564 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-22 20:25



Bookmark and Share


  Gronia
Vilken underbar poesi jag ramlat över på din sida. Mycket känsla, inget kryst.
2008-08-29

  Saga-Sofia
Heja för stycke tre. Heja.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Molgan
Molgan