Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag erkänner..


tittut

ibland känns det
som att jag bara låtsas

att jag kan skriva

att jag är poet


jag läser era texter
känner igen mig
och låtsas att jag
har samma förmåga att skriva

Varje litet ord
är som en tegelsten
till en mur av meningar
jag bygger upp

Bakom den
sitter jag
med huvudet i knät
och händerna for ögonen

gömmer mig




äh.....


tittut!

det är ju bara jag ;

Lilla L




Övriga genrer av LillaL
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-12-23 01:14



Bookmark and Share


  lilla t
alla kan dikta! Du gör det riktigt bra! Hur går det med dina dikter på EN bokstav :) kram lilla t
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

LillaL