Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyt med drömmen.

vi kan låtsas att vi drömmer

försvinner i en dröm som inte varar

föralltid men det var så det skulle va


vi kan låtsas att vi är evigheten som tog slut

löften bryts innan dom är

lovade men det var så det skulle va


minnen håller oss kvar i drömmen

att det tillslut blir du och jag.




Fri vers av electricityscape
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-25 14:39



Bookmark and Share


    RebeccaW
Bra skrivet och mycket snyggt uppbyggt!
2008-01-04

    söötsnö
shit, den varvaacker!
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

electricityscape