Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kindkyssen.

Håll dig bakom låsta dörrar,
håll dig bakom lås och bom.
För i natt när fullmånen grinar
ska världen få sin dom.

Och Gud sina moln på vatten tömmer.
Järngråa moln, tunga som bly.
När du hör hur liemannen på dörren bankar
vet du att ingen ny kommer kommer att gry.

Titta upp på himlen
se månen gul och trind.
Känn hur den iskalla dödens vindar
kysser dig på kind.




Fri vers av Arcadia1
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-24 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1