Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixt fragment .....

 

 

 

Du har trängt dig in i mig
med lika kraft som åskans dån
den som delade mig till två halvor


en som lider
och
en som längtar


Din kärlek var genomskinlig
charmig som formen av regnbågen


Jag visste från början att varje stor kärlek
har sitt slut..

Varje gång du lämnar mig

lämnar du ett lidande

och längtan

inom mig



Jag står i lågor
elden flammar i min kropp
jag dör sakta


idag
är jag denna svaga sönderrivna älskaren

Mitt namn är ensamhet
med kontinenten av sorg

Min kärlek till dig är som saltet i havet
gammalt och evigt

din kärlek
svider i hela kroppen

och min sorg är lika gammal som Gud



Ooooooh Själen

Oooooh Älskling


jag önskar att gråta,
men jag andas en suck

jag är mannen av galenskap
jag är en dröm av förlusten
min kudde är kvicksilvret
mitt skinn är oron

jag längtar att få flyga iväg igen
flyga i illusioner
för att forma mig som träden

blixten

regnet

fågeln

klippan

eller vågen

precis som jag var för dig...

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-24 23:41



Bookmark and Share


    cassandraa
vackert.du är en sällsynt romantiker,som skriver våra röster
2007-12-27

    Bodil Sandberg
Som alltid skriftar du med känsla och innerlighet utan gränser..och som alltid griper dina rader tag runt mitt hjärta.!!!Underbart!!
2007-12-26

  Maria Zena Viklund
tvillingsjälens saknad, tudelad sökande efter sin andra hälft, du fångar det så vackert och lidelsefullt här sorgen den största av alla, så vackert!
2007-12-25

  Connie
Ibland kan relationer vara som en regnbåge.

Där - vid regnbågens fot ligger skatten begravd. Men regnbågen flyr undan när vi närmar oss. Skatten vi söker är alltid någon annanstans. Horisonten viker undan för oss. Den förblir lika blå och sagolik därborta i fjärran.
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m