Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brukade alltid le

jag brukade alltid le..
men var tog mitt leende vägen?
kanske dog det med min lycka,
eller kanske dränktes det
med min sorg eller tog
han det med sig när han lämnade..

Det är svårt att förstå
känslor som är så starka
att inga ord kan beskriva.

Det är svårt att förstå
när någon lämnar
och man önskar att man kunde
gå tillbaka till dagen
och göra mer
må bättre och älska hårdare,
men man inser att
döden kommer


ändå....




Övriga genrer av Willma
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-25 01:06



Bookmark and Share


    Maria C
kunde inte beskrivit det bättre själv! underbart skrivet!
2008-09-14

  hurt and broken
Åh,så äkta å fint...
2007-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Willma